Регистрация в bet365 след издаден Лиценз

Дългоочакваното лицензиране на букмейкъра bet365 най-накрая се случи официално преди няколко дни! Хилядите посетители на грандиозната уеб платформа ще се радват на многократно посещаване и залагане без нуждата да използват огледални сайтове.

Бет365 има няколко промени в ползването му от България, както следва:

  1. Старите потребители ще трябва да се съобразят с новостите и ще трябва да създадат нова регистрация и да направят нови депозити. Също така старите регистрации няма да бъдат активни, а парите от акаунтите ще се изплатят по банковите сламетки зададени в профила.
  2. Българските потребители вече ще имат възможността да залагат само на спортни събития, но не и както беше преди – финанси, игри и други. ПОНЕ ЗАСЕГА! Очаква се скоро да придобият лиценз и за тях
  3. Новорегистрираните потребители на гигантската платформа bet365 ще бъдат удовлетворени със 100% бонус при първия депозит в акаунтита си.

BET365 от край време предлага спортни залози и в сферата на хандбала - не толкова популярния спорт в България, но и до болка познат в другите европейски държави. За сметка на това България е домакин на тазгодишните турнири по плажен хандбал. По това време на годината на златните ни пясъци по българското черноморие ще ни гостуват отбори от различни държави, за да се състезават за първите места на турнина.

Както и тази седмица ще се проведе турнир само на местна почва. Българските ни състезатели за мъже и жени ще премерят сили в курорта Алебна този уикенд.

Все още не се знае дали бет365 ще предложи срещите на турнирите по плажен хандбал за залагане, но ако все пак го направи вие ще можете да проверите късмета си като заложите, а ако все още нямате регистрация в новата / стара платформа на bet365 за България, ние ви предоставяме златната възможност да го направите от тук.

РЕГИСТАЦИЯ С БОНУС 100%

Може да ползвате и мобилната версия на бет365, но там също важат същите условия за нова регистрация. Направете нова регистрация от тук и ще имате втзможността да изпробвате късмета си в новолицензирания букмейкър за България.

Много допълнителни детайли за букмейкъра от BetbonusTips

Тъй като ние постоянно се ровим из уеб сайтовете за още и още нова информация за футболните резултати и за новините в света на онлайн залозите, ние бързаме да ви информираме за един сайт, на който скоро попаднахме. Това е сайтът www.betbonusTIPs.com, който е изпълнен с футболни прогнози и ревюта на букмейкъри, работещи напълно легално в България и ние смятаме, че в него всеки ще открие много полезни и интересни неаща. Едно от менютата на платформата е подобна на тази, която предлагаме и в goedkopelevis - резултати на живо.

Тъй като тук разглеждаме основно един от лидерите в онлайн залозите, в бетбонустипс също има посветена страничка относно bet365 за България. Там са засегнати много основни теми, една от които е бонусите, които се предлагат от гигантите след издаването на лиценза в страната ни. В статията се говори за цели 6 бонуса, един от които е 100 процентовия бонус върху извършения депозит след регистрация.

Засегната е мобилната версия на платформата, етапите на лицензирането и други. Всичко това е добре описано в статията и горещо препоръчваме да и обърнете внимание, преди да извършите своята регистрация.